Badrumsrenovering till ett billigt pris 

Badrumsrenovering är den dyraste formen av renovering man kan göra om du ska renovera i göteborg. Trots det finns det vissa saker du kan göra för att få ner priset. Genom några smarta knep kan du komma ner i kostnader och komma undan tämligen billigt – samtidigt som du får ett nytt och fräscht badrum. 

Kakel är dyrt 

Om du aldrig renoverat ett badrum förut kan det vara svårt att veta vad som väger tyngst kostnadsmässigt under projektet. Faktum är att kaklet ofta är den största kostnaden av en badrumsrenovering. Därför är det viktigt att tänka noga kring hur man tänker angående kakel. För att komma undan så billigt som möjligt är det ofta bäst att välja ett standardalternativ. Det finns många klassiska kakel som är vackra och stilrena som ligger i en rimlig prisklass. Om du vill pressa ner kostnaden ännu mer kan du dessutom välja att enbart kakla en del av rummet. Det kan exempelvis vara snyggt att kakla nedre halvan av badrummet och ha målat ovanför. Genom att minimera kaklet och välja lite billigare kakel kan du komma undan relativt billigt. 

Måla till ett billigt pris 

Ett alternativ till kakel är att måla badrummet. Numera består många badrum av både kakel och färg. Att måla badrummet ger möjligheten att vara oerhört kreativ. Varför inte måla badrummet i någon härlig färg eller kombinera två olika färger? Möjligheterna är oändliga och priset kan bli relativt billigt i jämförelse med kakel. 

Jämför olika klinker 

Om du vill ha klinker i ditt badrum finns det vissa saker du kan göra för att komma undan lite billigare med badrumsrenoveringar i trollhättan. Det enklaste är att söka runt och jämföra olika alternativ innan du köper in material. På så sätt kan du hitta den mest prisvärda klinkern som passar din stil och smak. 

Hitta billig badrumsinredning 

Om du har god tid på dig och gör noggranna efterforskningar kan du hitta grymt prisvärd badrumsinredning. Om du köper första bästa handfat du hittar får du räkna med att betala rätt mycket för det. Om du vill få ner priserna behöver du räkna med att lägga ner tid på att jämföra olika alternativ och titta på olika hemsidor. 

Gör det du kan själv 

Beroende på hur omfattande din badrumsrenovering planeras att bli finns det kanske vissa moment du kan göra själv. Om du vill spara in pengar är det bra om du utför så många delar av renoveringen som du kan på egen hand, förutsatt att du vet hur du ska gå tillväga. Lämna över de mest komplexa momenten som har med el, casino strategi och rördragning att göra till branschens experter. Plattsättning kan även vara bra att anlita hantverkare för. Jämför offerter från olika hantverkare för att hitta de mest prisvärda företagen. Skriv även tydliga avtal så du inte riskerar att blir lurad på pengar.